Dva nova King sladoleda iz Leda

King Love i King Caramel Adventure dva su nova King sladoleda jedinstvenih, neodoljivih i potpuno novih okusa koje je Ledo, najveći proizvođač sladoleda u regiji, predstavio u zagrebačkom Velvetu. Novi članovi obitelji King su poput suprotnosti koje se privlače – jedan je nježniji i romantičniji, a drugi je intenzivniji i prava je avantura do sad neviđenih okusa.
Ledo-blind tasting dva nova King sladoledaKing Love ima prozračnu i pjenastu čokoladnu mousse strukturu okusa jagode. U samoj srži ove kraljevske slastice čeka vas inovativno iznenađenje kakvo još niste mogli nigdje probati – srcoliko punjenje od jagode s komadićima jagode, a trostruki preljev od mekane bijele čokolade, jagode i mliječne čokolade s crispy posipom potpuno će vas očarati. King Caramel Adventure, pak, odlikuje aromatični butterscotch okus, a sladoled je punjen preljevom okusa slane karamele te također ima specifičan trostruki preljev (mekana bijela čokolada, slana karamela i bijela čokolada sa štapićima badema). Ovo je prvi Ledo sladoled koji na savršen način kombinira okus slanog i slatkog u jedinstvenu kombinaciju.

KING Love‘King već dugi niz godina ima visoko mjesto kod naših potrošača kao jedan od najomiljenijih sladoleda. Budući da Ledo kontinuirano ulaže u razvoj novih proizvoda i upravo su inovacije ono što prepoznaju i naši brojni potrošači, donosimo dva nova, vrhunska i zaista posebna proizvoda. Svojim vrhunskim kombinacijama King se nametnuo kao savršena slastica u kojoj potrošači uživaju tijekom cijele godine. King Love i King Caramel Adventure dva su nova člana King obitelji na koja smo jako ponosni i vjerujemo da će pronaći svoje mjesto kod potrošača’, istaknula je Antonija Ivanković, marketing menadžerica za sladolede.

Ledo King više od 20 godina biraju ljubitelji vrhunskih užitaka, hedonisti u vječnoj potrazi za novim, savršenim okusima. I kada pomislite da ste isprobali sve moguće kombinacije, King ponovo oduševi s nečim potpuno novim, drugačijim, revolucionarnim. Iako se okusi kroz godine mijenjaju, ono što je svim King sladoledima zajedničko može se okarakterizirati u svega dvije riječi: kraljevski sladoled. King krase božanstveni okusi i sastojci premium kvalitete.

KING Caramel AdventureVrhunske kombinacije najrazličitijih okusa pomno su birane i za King Love i Caramel Adventure kako bi ponudile najorginalnije kombinacije kojima je stvarno nemoguće odoljeti. Uz nove sladolede, u Ledo škrinji i dalje možete pronaći okuse kojima ste do sada ukazali svoje povjerenje. Ponuda King sladoleda zaista je bogata jer čak 7 različitih Kingova objedinjuje 26 različitih sastojaka.

Ledo King će svaki slatki trenutak začiniti osjećajem istinskog uzbuđenja koje se može usporediti jedino s neobuzdanom zabavom prepunom iskušenja i zaraznih okusa. Najteže će biti donijeti odluku koji okus odabrati.

P. R.


Ledo-blagdanske slastice
Ledo blagdanske slastice
Tagged: , , , , , , , , , , , ,