Ed Sheeran: Dodatne ulaznice za koncert na Hipodromu

Dobre vijesti za sve obožavatelje Eda Sheerana: najtraženije ulaznice za koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu 10. kolovoza ponovo su u prodaji.

Ne želite li propustiti prvi spektakularni nastup Eda Sheerana u Hrvatskoj, požurite po svoju ulaznicu na www.eventim.hr. Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, najavljen kao regionalni događaj 2024. godine, izazvao je ogroman interes, a najtraženije ulaznice rasprodane su u trenu. Stoga obožavatelji imaju drugu priliku ugrabiti najbolja mjesta na koncertu.

Turneja ‘Mathematics’ s kojom dolazi u Zagreb nastavak je njegovih koncerata u Europi koji su u Sjevernoj Americi oborili sve rekorde posjećenosti. Ed trenutno održava spektakularne koncerte u Japanu i nastavlja turneju po Aziji. U svibnju odlazi u Ameriku, a u Europu se vraća krajem lipnja. Zagreb će ga ugostiti 10. kolovoza na Hipodromu, mjestu koje je već ugostilo tri glazbena velikana: RHCP, Metallicu i Rolling Stonese, pa je sasvim logično da se Edov koncert održi na istom mjestu.

Samo prošle godine, Sheeran je izdao dva albuma: ‘-‘ (Subtract) i Autumn Variations, a oba su postala broj jedan u svijetu. Objavljeni su uz pohvale kritike u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

S. O. / Foto: Outbox


Tagged: , , , , , ,