Edo Maajka u Muzeju suvremene umjetnosti

Tko? Edo Maajka – najpoznatiji reper ovog dijela Europe
Što? Art pop workshop (Kreativna radionica pop kulture)
Gdje? Dvorana Gorgona, Muzej suvremene umjetnosti, Av.Dubrovnik 17, Zagreb
Kada? 14. studenog 2014. u 17 sati
Kako? Putem predavanja, dijaloga, interakcije, analize, osobnih iskustava….
Edo Maajka-001U kreativnim radionicama MSU naslovljenima Art pop workshop  jedan afirmirani art pop umjetnik/ca, koji svojim djelovanjem, umjetničkim postupicma i opusom spaja popularnu kulturu i suvremenu umjetnost drži predavanja, odnosno vodi radionicu u okviru koje, kroz teoretski i praktični dio, polaznicima predaje na zadanu temu iz svog područja. Na kraju radionice polaznici će održati, ukoliko to naravno žele, jednu vrstu finalnog nastupa (tekstovi, pjevanje, pjesme, repanje, recitacije….) u kojem će pokazati iskustva naučena tijekom rada u radionici.

Prije dva tjedna gost Art pop workshopa u MSU bio je Coco Mosquito, leader Jinxa, koji ove godine slave 20 godina rada. U svojoj radionici naslovljenoj ‘Od ideje do snimke’ Coco je prezentirao tehnike i principe kojima se koristi u svom radu kao songwriter, aranžer i producent.

Ovoga puta, u petak, 14. studenog u 17 sati u dvorani Gorgona, gost Art pop workshopa je najpoznatiji reper na ovim prostorima zadnjeg deseteljeća – Edo Maajka. Pričat će o pisanju, radu na muzici bez predznanja, sempliranju, onom što ljude zanima vezano za njegov rad, ljubavi prema muzici i stalnoj potrazi za novim zvukovima i izražavanjem… S polaznicima će nastojati ostvariti interakciju u okviru osebujnih dijaloga koji predavanjima daju poseban šarm i zanimljivost.

Sve prijave šaljite na adresu MSU, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb ili na mail: [email protected] Sudjelovanje u radionicama je besplatno.

MSU

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,