Elemental – Prokleta ljubav

Nakon vrućih ljetnih noći ispunjenih svirkama duž cijele hrvatske obale, ali i diljem regije, članovi grupe Elemental vratili su se u Zagreb i predstavljaju novi singl ‘Prokleta ljubav’.

To je treći singl s njihova albuma ‘U redu je’, a prati ga i spot.

Elemental-spotNjihov prethodni singl ‘Po mojoj mjeri’ bio je nešto žešćeg zvuka i britkijih stihova, što je zapravo već i postalo specifično za njih. No, s novim singlom ‘Prokleta ljubav’ predstavljaju se u nešto drukčijem svjetlu. Jedno  je sigurno – Elemental uvijek iznenadi lakoćom kojom klize kroz glazbene žanrove stapajući ih u svoj prepoznatljiv zvuk.

U pjesmi ‘Prokleta ljubav’ slušatelje uvlače u ljubavnu priču, ispričanu iz nešto drukčije perspektive od one na koju smo navikli. No, ništa manje ni ne očekujemo od ekipe koja se tijekom godina dokazala ne samo kao  vrhunski svirači već kao i maštoviti tekstopisci. Ova pjesma savršeni je soundtrack za prebiranje po dojmovima ljeta koje je iza nas i za prisjećanje na neke zagonetne ljetne ljubavi.

Upravo ovu zagonetnu ljetnu ljubav u novom video spotu Elementala sjajno su odglumili Erna Rudnički i Matija Kačan, a da bi priča bila što uvjerljivija potrudio se redatelj Marko Milovac. Direktor fotografije je Ivan Zadro, a za konačni ishod pobrinuo se tim C47 Film produkcije u čemu je ključnu ulogu odigrao montažer Frano Homen.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,