Elton John i 2Cellos u CineStaru

Blitz-CineStar u suradnji s Blitz film i video distribucijom te tvrtkom CinemaLive na kinoplatna donosi spektakularni koncert Elton Johna ‘The Million Dollar Piano’.

2Cellos i Elton John 2Svjetski poznati pjevač, tekstopisac i zabavljač, legendarni Elton John, izveo je svoj hvaljeni koncert ‘The Million Dollar Piano’ u Colosseumu Caesars Palacea u Las Vegasu.

Koncert ‘The Million Dollar Piano’ dio je stalne postave Caesars Palacea i uključuje izvedbe neke od Eltonovih najvećih hitova u karijeri kao što su ‘Rocket man’, ‘Tiny dancer’, ‘Saturday night’s alright for fighting’, ‘I’m still standing’, ‘Your song’…

Za seriju ovih koncerata, Yamaha je osmislila i sasvim poseban glasovir, čudo tehnike s 68 LED ekrana koji je zajedno s Elton Johnom u središtu pozornice. Nakon gotovo četiri godine njegove izrade ovaj glasovir koji teži više od tri tone najbolja je pratnja velikim hitovima Eltona Johna. U bandu koji nastupa s Eltonom Johnom su i naši mladi i talentirani čelisti 2Cellos koji su postigli globalni uspjeh obradama svjetskih hitova koje izvode na violončelima. Luka Šulić i Stjepan Hauser dio su ovog spektakularnog showa koji će vas oduševiti u svakom trenutku.

Kako bi koncert bio još spektakularniji, tim dizajnera predvođeni Mark Fisherom i Patrickom Woodroffeom izgradio je impozantnu pozornicu u baroknom stilu (isti tim dizajnirao je i Pink Floydov ‘The Wall’ te ceremoniju otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Pekingu 2008.). Woodroffe je dizajnirao i specijalnu rasvjetu koja savršeno upotpunjuje ugođaj te osvjetljava glasovir i Eltona Johna.

Elton John je rekao: ‘Neke od najljepših trenutaka u životu proveo sam baš na ovoj pozorinici u Las Vegasu upravo zato što sam htio napraviti show za pamćenje. Mislim da ne postoji show koji bi mogao izgledati bolje od ovoga u Vegasu ili na bilo kojoj drugoj pozornici.’

Samo 18. ožujka u svim CineStar kinima pogledajte ovoj jedinstveni koncert i uživajte u bezvremenskim hitovima koji su obilježili mnoge gene­racije. Koncert će se prikazati u 40 zemalja svijeta na 1.200 velika kinoplatna!

Blitz

Pročitajte još: Elton John o 2Cellos

Tagged: , , , , , , , , , , , ,