Elton John o 2Cellos

Slavnog glazbenika Sir Eltona Johna, 2Cellos su odavno osvojili svojom virtuoznošću i obradom pjesme ‘Smooth Criminal’.

Unatoč tome što su  zajedno na turneji proputovali veliki dio svijeta, Elton John još uvijek ne štedi riječi  hvale niti oduševljenje Lukom Šulićem I Stjepanom Hauserom! Pogledajte!

Elton JohnSvi oni koji se nisu uživo na koncertima 2Cellos uvjerili o čemu Elton John priča, svakako ne smiju propustiti DVD izdanje 2Cellos koje izlazi u listopadu.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata i dva albuma, 2Cellos uskoro objavljuju i Live DVD: ‘Live At Arena Zagreb’ (Sony Masterworks/Menart). Izlazak DVD-a bio je prvotno najavljen za rujan, no ipak ćemo na izdanje pričekati do listopada.

2Cellos - Veliki prasakMaterijal za koncert snimljen je tijekom koncerta u zagrebačkoj Areni u lipnju prošle godine. Koncert je bio rasprodan, a njihov energični nastup i virtuoznost osvojili su obožavatelje u dupkom punoj zagrebačkoj Areni.

Prvi dio koncerta bio je rezerviran za nastup u pratnji Zagrebačke filharmonije, nakon čega je uslijedio drugi dio spektakla koji je publiku dignuo na noge! U tom su dijelu Luka Šulić i Stjepan Hauser u društvu bubnjara Dušana Kranjca, odsvirali velike uspješnice, obrade poznatih originala poput: ‘Smooth Criminal’ ,  ‘Welcome to the Jungle,’ ‘Back in Black,’ ‘You Shook Me All Night Long’ i ‘Highway to Hell.’

DVD izdanje uz 20 pjesama donosi i bonus materijal snimljen iza pozornice.  Slavni virtuozi su i dalje na svjetskoj turneji.

Da biste što bolje upoznali Luku i Stjepana i ispunjenje njihovog sna, Menart je objavio autoriziranu biografiju s pregršt fotografija iz privatnog albuma Luke i  Stjepana ‘2Cellos – Veliki Prasak’, autora Anđela Jurkasa.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , ,