Darujemo knjigu: Fannie Flagg – Cijeli grad priča

U suradnji s Mozaikom knjiga darujemo 1 čitatelja/icu knjigom Fannie Flagg ‘Cijeli grad priča’.

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR1
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 29. siječnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 30. siječnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

* Sudjelovanjem u Nagradnom izazovu, prihvaćate da dijelite svoje osobne podatke. Vaši podaci prikupljaju se samo u tom cilju i neće se koristiti u druge svrhe. Zbog transparentnosti, na našoj stranici objavljujemo dobitnike Nagradnog izazova, ali samo ime i prezime te mjesto stanovanja, dok ostali podaci (adresa, mail, mobitel) neće biti dostupni javnosti.

Svestrana i talentirana američka spisateljica i glumica Fannie Flagg i dalje osvaja čitatelje svojim nezaboravnim romanima. ‘Cijeli grad priča’ novi je hit autorice romana ‘Pohane zelene rajčice’ u izdanju Mozaika knjiga.

U ovom nježnom i dirljivom romanu autorica progovara o tome što zapravo znači biti živ. Sa svojim prepoznatljivim humorom, razigranom maštom i dubokim razumijevanjem ljudskih slabosti i ljudskih srdaca, u ovoj nezaboravnoj priči o ovome životu – i onom zagrobnom − podsjeća nas da je zajednica najveća vrijednost, da je život dar i da ljubav nikada ne umire. Flagg je za roman ‘Cijeli grad priča’ osvojila renomiranu nagradu Southern Book Prize. Roman je s engleskog jezika preveo Ozren Doležal.

Fannie Flag u svojoj bogatoj karijeri osvojila je mnogo nagrada i priznanja za svoj televizijski, ali i književni rad. Najviše uspjeha postigla je romanom ‘Pohane zelene rajčice’ prema kojem je snimljen i istoimeni film, koji je 1992. godine osvojio nominaciju za Oscara u kategoriji za najbolji adaptirani scenarij. Na hrvatski su joj prevedene i druge velike svjetske uspješnice: ‘Daisy Fay i čudotvorac’, ‘Sreća ispod duge’, ‘Dobrodošla na svijet, djevojčice’, ‘Posljednji susret cura s benzinske’ i ‘Još te sanjam’.

Tagged: , , , , , , , , ,