Film i za one koji ne vole Barbie

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas.

Finalni trailer za film ‘Barbie’ konačno je online i pokazuje njezin ružičasti svijet kao nikad dosad. S Gretom Gerwig kao redateljicom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka nas veliko ljetno filmsko ovježenje. ‘Barbie’ stiže u kina diljem Hrvatske 20. srpnja u distribuciji Blitza.

Barbie (Margot Robbie) živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima. Odjednom teče hladna voda u tušu, misli prolaznosti i najgore od svega – ravna stopala. Kako bi otkrila tajnu svoga svemira mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje Barbie mora bježati od Mattela koji je pokušava vratiti u Barbie kutiju.

Barbike glume: Margot Robbie, Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp i Ritu Arya.
Kenove glume: Ryan Gosling, Simu Liu, Michael Cera, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir i Scott Evans.
Ljude glume:Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.
Redateljica filma ‘Barbie’ je Greta Gerwig, scenarij je napisala zajedno s Noahom Baumbachom. Film se temelji na Mattelovom liku Barbie. Producenti filma su David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley i Robbie Brenner. Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich i Cate Adams su izvršni producenti.

B. L. / Foto i video: Blitz


Tagged: , , , , , , , , , ,