Foodballerka: Novi dom u zelenilu Tuškanca

Nakon popularnih Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, kreativna agencija Kokoš ili jaje otvorila je po četvrti put festival Foodballerku.

Posjetitelje je u startu rasplesao Dino Dvornik Tribute Band i osjetio se duh starog normalnog. Plato Tuškanac je od 11. lipnja do 12. srpnja domaćin veseloj družini koja dovodi plesače, DJ-e, chefove i obećava odličnu zabavu. Djeca će uživati u svom kutku, uz posebne sadržaje nedjeljom – nastupe dječjih zborova i radionicu graffita s Krešimirom Golubićem. Četvrtak je rezerviran za plesnu večer Nicolasa Quesnoita i Ksenije Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice hrvatske reprezentacije na velikom ekranu. Gdje je sport – tu je i Lidl, uvijek uz reprezentaciju i naše navijače! Zato je Lidl Hrvatska ponosni sponzor Foodballerke 2021., a Grill & Chill kutak omiljeno mjesto najvatrenijih navijača.

Foodballerka i moda vole se javno pa će posjetiteljice na dva buvljaka influencerica moći potražiti i svoju omiljenu kombinaciju. U ponedjeljak,14. lipnja August XVI i Dorica 505 ponudit će svojim followerima atraktivne modne komade, a ponedjeljak 21. lipnja rezerviran je za Izabelu Rakonić i Ania_ddd, koje će dovesti modna osvježenja u zelenu oazu.

Prisutne će zagrijavati dvadesetak DJ-a, a među njima Ozren Kanceljak Kanca, Pepi Jogarde, HrwoE i Robert Mareković. Bit će tu pop beatova, vrućih latino ritmova, bluesa, rock uspješnica, za svakoga ponešto. Prvi put na festival stiže Gypsy Swing Sindikat. Izvode glazbu 1930-ih i 1940-ih i najavljuju odličnu svirku.

Zadovoljna nepca posjetitelja jako su važna i zato su se i chefovi jako potrudili. Marko Palfi (Asian Garden) stiže s azijskim fusion specijalitetima, Mate Janković (Institut za burgere) s ponosom predstavlja tri nova burgera, El Toro ostaje vjeran latino okusima, a indijski restoran Namaste dovodi indijske gastro delicije. Udruga Chef Kuha Doma priprema gurmanske sendviče – idealne uz gledanje utakmica. Robert Hromalić (Le Kolač) stiže s novim kolačima i predstavlja nove originalne sladoledne okuse kao što su matcha zeleni čaj, yuzu/limun, mascarpone/malina, sorbet od bijele čokolade i griotta…

Na Foodballerki su svoje mjesto, u izvedbi cocktail barova by A most unusual garden, Gingle Bellsa i Foodballerke pronašla i atraktivna pića, od koktela, ginova pa do piva. Karlovačko Korner dio je Foodballerke, omiljene destinacije ljubitelja nogometa i piva, a zasigurno će mnogi posjetitelji ovog dinamičnog festivala uživati u dobrom nogometu i strastveno navijati uz hladno Karlovačko.

Svratite na zeleni Tuškanac i u ugodnoj hladovini u dobrim vibrama, druženju i zalogajima, zaplešite i neka vam nebo bude granica. Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23 sata.

M. P. / Foto: Sandro Sklepić


Tagged: , , , , , , ,