Footloose opet u Zagrebu

Popularni svjetski mjuzikl Footloose posljednji put ove sezone gostuje u Zagrebu.
Footloose (foto Borna Filić-Pixsell)Maja Šuput, Mario Valentić, Bojan Jambrošić i Nikola Milat predvode sjajan ansambl, a veselom ‘Footloose’ društvu pridružio se i talentirani Damir Kedžo. Pripreme za zagrebačku izvedbu u punom su jeku, a kako se Kedžo snašao u ulozi ljubomornog Majinog dečka možete pogledati 13. svibnja u 19.30 sati u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu.

‘Ulogu negativca već sam imao prilike glumiti u predstavi Crna kuća, stoga nije dugo trebalo da se preobrazim u zločestog Majinog dečka. Naporno vježbamo i moram priznati da sam ugodno iznenađen Majinom profesionalnošću i pozitivom cijele ekipe. Atmosfera je odlična, zaista svi zajedno uživamo u ovome što radimo i vjerujem da će publika to prepoznati!’, kaže je Kedžo.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili više od stotinu tisuća Zagrepčana, a uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla jamče pravi broadwayski doživljaj.

‘Probe su vrlo zahtjevne ali uvijek nađemo trenutke za smijeh i opuštanje. Izuzetno mi je drago što imam prilike glumiti uz Kedžu koji se već dokazao na kazališnim daskama i vjerujem da će više nego odlično utjeloviti zločestog Chucka’, otkrila je Maja Šuput.

Footloose / Footoo: Borna Filić-Pixsell

Pročitajte još: Footloose oduševio u Ciboni

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,