Fuliranje na Strossmayerovom trgu

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom ‘Life is a circus’ vodimo vas u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Nespojivo smo spojili i sve to obojili zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima, poručuju organizatori.Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa – za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu – od kuhanih i nekuhanih vina, punča, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, kreativnih žestica, za svakoga ponešto.

Stižu najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate. Spremaju posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje. Osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja. Specijaliteti restorana Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, El Toro, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s vama fulirati na najjače.

‘Life is a circus’, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s vama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri pripremaju poseban program od 19 do 20 sati, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ-i. Sletjet će i gatarica Cica koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

N. P.


Tagged: , , , , , , ,