Gabrielle: Hvarska glazbena čarolija

Britanska pop diva Louisa Gabrielle Bob nastupila je u hvarskoj Venerandi i priredila nezaboravnu glazbenu večer.Gabrielle-HvarNa ekskluzivnom koncertu pred nekoliko stotina uzvanika i obožavatelja glazbena je zvijezda izvela neke od svojih najpoznatijih hitova poput ‘Dreams’, ‘Going Nowhere’, ‘If You Ever’, ‘Walk on By’ te baladu ‘Out of Reach’. Kemija između nje i domaće publike dogodila se već s prvim taktovima hitova koji su je proslavili u cijelome svijetu. Svojim je nastupom podigla publiku na noge te je cijela Veneranda gotovo dva sata neumorno plesala i pjevala uz hitove ove popularne pjevačice.

Gosti nisu skrivali zadovoljstvo i hitovima s njenog posljednjeg studijskog albuma ‘Now and Always: 20 Years of Dreaming’.

Pravu glazbenu čaroliju dobitnica dviju prestižnih nagrada Brit Awards donijela je publici koja je osim u prepoznatljivoj glazbi i svjetski poznatim hitovima Gabrielle, uživala i u nezaboravnom ambijentu Venerande.

Na svojoj mini turneji po hrvatskoj britanska je pjevačica nastupila u Rovinju i na Hvaru, a poručila je kako će se u našu zemlju rado vratiti.

Starprodukcija / Foto: Leslie Forde


Pročitajte još: Britanska pop diva Gabrielle na Hvaru i u Rovinju , Gabrielle oduševila Rovinj


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,