Gastro festival na krovu garaže Tuškanac

Gastro Music festival na zagrebačkom Zrinjevcu u svojoj petoj godini dobio je novo ime i novu lokaciju te postao Beats&Bites, a u hrani, piću i glazbi uživat će se od 18. svibnja do 6. lipnja na krovu garaže Tuškanac.Posjetitelje očekuju pop-up izdanja poznatih street food miljenika poput El Tora, Amelie, Mareda, Tipsyja, Panija, Woka by Matija, BarBaQ-a, American bara Dollar, Rakijarnica & Mangosta cocktail bara, Fantastic Street Fooda…

U vrhunskoj street food gastronomiji posjetitelji će uživati uz hladni Staropramen, Wai Hard Seltzer, Coca Colu, kutjevačke rose i graševinu te Kotanyi začine u koktelima, a za dobru muziku i atmosferu pobrinut će se najpoznatiji hrvatski DJ-i.

Dječjoj zoni Baby Centra radovat će se klinci, dok će piknik zona s ležaljkama obradovati sve posjetitelje festivala. Naravno, i dalje se mole posjetitelji da poštuju sve pandemijske mjere, ali prvi koraci povratka u normalu iznimno vesele. Ulazak na festival je besplatan, a radno vrijeme je svaki dan od 15 do 23 sata te vikendom od 12 do 23 sata.

S. J.


Tagged: , , , , , , , , ,