GdanSkin: Poljska u mom srcu

Kultni poljski beauty brend Ziaja predstavio je svoj ljetni hit. Vrijeme je za GdanSkin!Prateći aktualne globalne beauty trendove u kozmetičkoj industriji, fokusirajući se na bio-fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, vodeći poljski beauty brend Ziaja, u krugu odabranih novinara i blogera predstavio je vrhunsku kolekciju proizvoda namijenjenu njezi suhe i dehidrirane kože. Nazvana po jedinstvenom i inspirativnom gradu u Poljskoj (gdje je prije 30 godina započela uspješna Ziaja priča) GdanSkin linija nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom.

Kako bi se dočarala ljepotu Gdanska, u trgovini Högl u Ilici 12, sagrađen je ‘grad’ u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina. Arhitektonski elementi i rad rukama uklopio se i u ovogodišnju Höglovu kolekciju koja svojim dizajnom slavi ljepotu umjetničkog pravca Bauhaus.

Kako su spojeni moda i ljepota, Bauhaus filozofija i najprepoznatljivije arhitektonske vizure grada Gdanjska vidjeli su zaljubljenici u oba brenda, Ziaju i Högl, među kojima su bile glumice Matija Prskalo, Mirta Zečević, Barbara Vicković, direktorica izbora Miss Hrvatska Maja Vračarić…

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Odlikuje je jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na dizajnu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli Gdanska.

Glavni sastojci: Morski kolagen koji je prirodni protein u obliku koji je topljiv u vodi. Ova kozmetika jača proteinske i lipidne strukture kože, reducira dubinske i površinske bore, zadržava vodu u epidermisu i pruža trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

U Ziaja GranSkin liniji, koju su oduševljeno isprobali uzvanici, nalaze se osvježavajuća spa relax kupka gel, uljni piling za tijelo s mrvicama ljuski školjki, iluminirajući balzam za tijelo i hidratantna krema za ruke.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , ,