Girls Weekend: Više od 2000 žena u četiri dana

Girls Weekend, revija dobrog filma, razonode i ugodnih ženskih razgovora završio je svečanošću u Kaptol Boutique Centru u Zagrebu.U četiri dana koliko je trajao, okupio je više od 2000 žena, a posjetiteljice su mogle pogledati filmove ‘Whitney’, o životu pjevačice Whitney Houston čijom premijerom je Girls Weekend i otvoren, ‘Knjižara’, ‘Bez dlake na jeziku’, ali i hrvatski film ‘Aleksi’, s Tihanom Lazović u glavnoj ulozi.

‘Aleksi’ je film je o antijunakinji koja ruši sve stereotipe, pa i one o ženama na hrvatskom filmu. Prije same projekcije se raspravljalo na zanimljivom panelu koji je moderirala novinarka Vlatka Kolarović. Redateljica filma Barbara Vekarić, glumci Goran Marković i Aljoša Vučković, producentice filma Marina Andree Škop i Darija Kulenović Gudan, ali i Lidija Bačić koja u Aleksi ima cameo ulogu, iz različitih su pozicija predstavili svoja iskustva i dojmove o položaju žene u našoj filmskoj industriji.

Osim filmova, upriličeni su i razgovori s uspješnim ženama Alis Marić i Sonjom Runkas. Kupnjom ulaznice za film, posjetiteljice su mogle pogledati projekciju, dobiti sponzorske poklone i degustirati razne besplatne sadržaje te sudjelovati u raznim panelima i radionicama.

J. G. / Foto: Maria Poje


Tagged: , , , , , , , , ,