Glazbenici u dobrotvornoj kampanji Ljubav spašava svijet

Udruga Korablja Arka pokrenula je njihovu dosad najveću dobrotvornu kampanju pod nazivom ‘Ljubav spašava svijet’.

Riječ je o akciji kojoj je cilj prikupiti sredstva kako bi mogla započeti izgradnja prve Arkine kuće za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama, ali i sve koji žele biti dio te zajednice. 
 
Kampanja je obogaćena emotivnom pjesmom ‘Ljubav spašava svijet’, koja je na prvu osvojila brojne glazbenike, a izdavač je Aquarius Records. Autor stihova i glazbe je Bruno Kovačić, a aranžman i produkciju potpisuje Dragan Brnas Fudo. Pjesmu izvode Nina Badrić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ivana Marić, Daria Hodnik, sestre Palić, Marko Kutlić, Stjepan Lach, Ivana Marić i Ivan Dečak. Iza spota stoji Tomislav Bagarić i Studio Regnare te redatelj Staš Mlinar. Sniman je u Francuskom paviljonu Studentskog centra u Zagrebu.
 
Donacijom za Arkinu kuću možete pomoći proširiti rad Udruge i na taj način biti dijelom jedne lijepe humanitarne priče. Udruga Korablja Arka aktivna je već 15 godina i odgovara na društvene potrebe onih kojima je to najpotrebnije, boreći se protiv usamljenosti i odbačenosti. Misija im je izgraditi stabilnu zajednicu koja ima prostora za sve i koja sudjeluje u svakodnevnim aktivnostima, doprinoseći pozitivnim primjerom u društvu.

Voditelj Arke, Miron Perić, kaže kako radionice, susrete i programe trenutno provode u unajmljenim prostorima koji im odavno nisu dovoljni. ‘Interes je sve veći i često primamo pozive roditelja da uključimo i njihovu djecu. Iz tog razloga kupili smo svoje prvo zemljište na području Trnave. Mi ne želimo stati na 22 člana, želimo podržati što više osoba s intelektualnim teškoćama’, kaže Perić. Vaša podrška pomaže im u ostvarenju projekta izgradnje dnevnog centra, pružajući sigurno okruženje uz Arkine stručnjake i volontere. 

Kampanju, slogan i ime pjesme osmislila je agencija Fabular, a vizualni identitet Damir Mazinjanin.

Svi koji žele podržati ovu plemenitu akciju, mogu darovati svoj prilog skeniranjem koda, putem Keks Pay aplikacije ili uplatom na HR6823400091110544439 s naznakom ‘Ljubav spašava svijet’. Više informacija o njihovu radu i kampanji možete saznati na službenoj stranici Udruge.

A. K. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , , , , ,