Glazbom reci stop maltretiranju

Prvi dan prosinca obilježit će finale akcije ‘Glazbom reci stop maltretiranju’ koje će se održati u četvrtak, 1. prosinca u 12 sati u Vintage Industrial baru, u organizaciji Antene Zagreb.

Cilj akcije već sedmu godinu je isti: želja da učenici svoju energiju troše na kreativan način kroz glazbu, a da maltretiranja, vrijeđanja putem interneta, tučnjava u školi i ponižavanja bude što manje. Finale akcije uveličat će nastup Olivera Dragojevića i grupe Pavel, dok će o pobjednicima odlučivati stručni žiri u sastavu: Martina Tomčić, Ivana Husar Mlinac, Aljoša Šerić i Luka Bulić.

Kao i do sada, za prijavu je bilo potrebno snimiti obradu neke poznate domaće ili strane pjesme i prijaviti školu na natjecanje. Ove godine nikad više prijava i kvalitetnih bendova. Upravo zbog toga ovaj put zbog jednakog broja glasova čak su četiri finalista.

Tako će se XV. gimnazija, Ekonomska škola Velika Gorica, Srednja škola Pregrada i Gimnazija Daruvar natjecati za pobjedu i osvajanje nagrade: komplet glazbenih instrumenata za cijeli školski bend.

M. P.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,