Glazbom reci stop maltretiranju

Radio Antena Zagreb u suradnji s partnerima četvrtu godinu zaredom osvještavaju problem maltretiranja među djecom.
‘S djecom se treba razgovarati i osvještavati ovaj problem jer jedino ćemo tako dobiti ovu borbu. Preporučio bih svoj djeci da slobodno vrijeme provode i uz glazbu i sportske aktivnosti!’- izjavio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

U proteklih nekoliko dana akciji su se gostovanjem u programu Antene pridružili i glumica i glazbenica iz serije ‘Stella’ – Sementa Rajhard, glazbenik Mile Kekin iz Hladnog piva, Psihomodo pop, najbolji vaterpolist svijeta Josip Pavić i trener HAVK Mladost, Vjekoslav Kobešćak.

‘Bilo bi lijepo da svi oni klinci koji imaju viška energije da ju usmjere ili kroz sport ili kroz glazbu jer maltretiranje je nešto što je jako ružno!’ – izjavio je kapetan vaterpolo reprezentacije i kluba Mladost Josip Pavić.

Akcija Glazbom reci stop maltretiranju poziva školske bendove da prijave svoje glazbene uratke na facebook stranici Antene Zagreb te sudjeluju u natječaju čiji će pobjednici nastupiti na velikom završnom koncertu koji će se održati 8. studenog. Žiri će odabrati najbolji bend koji će biti nagrađeni glazbenim instrumentima. Akcija se nastavlja i idućih dana gostovanjima brojnih osoba iz društvenog života Hrvatske.

Antena

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,