Hala Vrt: Veliki koncerti vraćaju se u Zagreb

Iako izmjena pljuskova i vrućih dana daju naslutiti da je ljeto stiglo, ono što uistinu obilježava ljeto u Zagrebu, brojna su i zanimljiva događanja koja duge i tople dane ‘na asfaltu’ čine zanimljivim, noseći neku posebnu energiju.Svi koji su doživjeli zagrebačko ljeto znaju taj osjećaj lijenog, a ugodnog vrućeg popodneva i večeri obojenih glazbom i smijehom, životom.

Iako je sve što se događalo posljednjih mjeseci sugeriralo da će ljeto i ljetna događanja biti ‘na pauzi’, vrijeme i okolnosti dopustile su da Zagreb polako uđe u svoje ljeto, ono pravo, a ovom najavom prve velike serije koncerata, čini se da je staro normalno opet tu.

Tako će, desetak dana početkom srpnja, prostor ispred multimedijalne dvorane Hala biti ispunjen tim poznatim zagrebačkim ljetnim žamorom, a koncerti koji su u najavi, obećavaju uistinu odličnu zabavu. Hala Vrt donijet će, osim koncerata, stopostotni doživljaj ljeta, uz ambijent, gastro ponudu te pića kakva vrući dani zaslužuju.

Seriju koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom, a potom brojem osvojenih Porina. U četvrtak, 2. srpnja na pozornici VRT-a nastupit će kultni dvojac Tram 11, koji će doslovno opjevati vrućinu gradskog asfalta. Petak, 3. srpnja rezerviran je za bend Vatra, a ovaj blok koncerata kulminirat će u subotu, 4. srpnja uz legendarnog Juru Stublića i Film.

Sljedeći tjedan, 8. srpnja, Bolesna braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje ‘Luke i Borne’, a u četvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke, a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom ‘Summer Point’, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo pop.

Svoja vrata za druženje Hala VRT otvara od 16 sati, a koncerti počinju u 21 sat. Ulaznice se mogu nabaviti na www.entrio.hr te na fizičkim prodajnim mjestima sustava Entrio, a osigurana je i ograničena količina vikend ulaznica po povoljnoj cijeni.

S. S.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,