Hask: Brend koji je vaša kosa dugo čekala

S jedne strane potpuno prirodne nijanse kose (čitaj: sijedo) a s druge raskoš boja koje se međusobno stapaju u raskošnu ‘grivu’ – upravo tako bi se mogao opisati novi beauty trend kad je kosa u pitanju.Bez obzira koji trend slijedite, ne zaboravite da je sunce najljepši ukras kose, ali da i u kombinaciji s klorom, soli, vjetrom može napraviti popriličnu ‘štetu’.

U svijetu dobro poznat, na domaćem tržištu, odnedavno prisutan holivudski beauty brend Hask u fokus stavlja proizvode za kosu. Bez obzira na brojne linije proizvoda, svi oni imaju zajednički nazivnik – ne sadrže štetne tvari kao što su sulfati, parabeni, ftalati i gluten te nisu testirani na životinjama. Ususret dugom toplom ljetu, posebnu pažnju privlači novitet Keratin Protein linija kojoj je osnovni zadatak i najneposlušniju kosu učiniti mekom, sjajnom i oživljenom.U hit Keratin Protein liniji, obožavanoj od svjetskih ljepotica čijoj se kosi divimo, četiri su proizvoda koji se međusobno podržavaju djelujući dubinski na vlasi i vlasište.

Keratin Protein Smoothing Shampoon pruža oštećenoj kosi preobrazbu za kojom žudi. Ostavit će kosu mekom i sjajnom. Keratin Protein Smoothing Conditioner ukrotit će i najneposlušniju kosu te joj vratiti život i sjaj. Idealan je za suhu, obojenu i kovrčavu kosu. Imate li problem s lomljenjem vlasi i ‘cvjetanjem’ vrhova tu je Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner, koji savršeno odgovara svim tipovima kose ostavljajući kosu hidratiziranom i sjajnom. I za kraj tu je Keratin Protein Smoothing Hair Oil koji će dati oštećenoj kosi čudesan makeover. Upija se u trenutku i ne ostavlja masne tragove.

A. P. / Foto: Nikola ZokoTagged: , , , , , , ,