Hladno pivo: Džepni Bog (video)

‘Džepni Bog’, pjesma objavljena na albumu ‘Knjiga žalbe’ 2007. godine, dobila je službeni live spot.

Nakon pjesme ‘Jednim osmijehom’ Hladno pivo predstavlja i drugi službeni live spot s velikog koncerta održanog 3. ožujka u zagrebačkom Domu sportova, a objavljenom na blu-rayu i dvostrukom CD-u u izdanju Croatia Recordsa.

Koncertni album ’30 godina · Greatest Hits · Live’ u režiji Marka Zeljkovića, a čiji je glazbeni producent Goran Martinac (Croatia Records Studio), vrhunski je audio-vizualni doživljaj. Potvrda da se radi o sjajnom izdanju stigla je i u vidu nominacije za nagradu Porin u kategoriji Najbolji koncertni album, a osim ove nominacije, suradnja s Josipom Lisac u pjesmi ‘Soundtrack za život’ nominirana je u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Cijela prošla godina bila je u znaku 30 godina Hladnog piva – dva rasprodana dana u Domu sportova, regionalna i skandinavska turneja, dva izdanja, pregršt intervjua i gostovanja. U ovoj godini Hladno pivo će biti poprilično koncertno aktivno, a onda slijedi povlačenje u garažu i studio i uživanje u onom što ih vuče naprijed sve ove godine – stvaranje novih pjesama.

C. R. / Foto: Goran Berović


Tagged: , , , , , , , , ,