Hladno pivo i The Shapeshifters u snježnom Orcieresu

Svjetske DJ zvijezde The Shapeshifters i hrvatskri Hladno pivo, Connect i Vanillaz zatresli su bajkoviti gradić Orcieres koji se nalazi na 1850 m/nv.Hladno pivoHitovi popularnih grupa Hladnog piva i Connecta pjevali su se u francuskim Alpama a uzavrelu atmosferu do usijanja su doveli britanski DJ duo The Shapeshifters te hrvatsko-slovenski DJ duo Vanilazz. Sportska arena KnockOut Snow Festivala posljednjih je dana doživjela svoj vrhunac, a u cjelodnevnim sportskim i zabavnim sadržajima uživali su i sami izvođači.

‘Atmosfera u Orcieresu je zaista odlična, nedavno smo i naučili skijati tako da u slobodno vrijeme usavršavamo tehniku. Vjerujem kako ćemo se ponovno vratiti na KnockOut Snow festival!’, izjavio je Mile Kekin iz Hladnog piva.

U sedam festivalskih dana na dnevnim ski partyjima te noćnim koncertima u Areni Orcieres, izmjenjivali su se pjesma i ples, a snježna francuska bajka polako se privodi kraju. Ovogodišnji festival zatvorit će priznati hrvatski DJ Luca Montecchi, a tisuće mladih zaljubljenika u glazbu i sport kući će ponijeti prekrasne uspomene nezaboravnog druženja u bajkovitim francuskim Alpama.

‘Oduševljen sam provodom u francuskim Alpama. Bilo je prekrasno nastupiti pred punom dvoranom energičnih, sretnih i raspjevanih ljudi. Ovih dana polako usavršavam bordanje na snijegu i uživam u svakom trenutku provedenom na KnockOut Snow Festivalu’, izjavio je DJ Vanillaza Marko Bucić.

KnockOut

Pročitajte još: Let 3 i Bare rasplesali francuske Alpe

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,