Hokej groznica se vratila u grad

U Ledenoj dvorani Doma sportova održana je prva domaća utakmica KHL Medveščak koja je označila otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017./2018., gdje su Medvjedi dočekali prvog suparnika – mađarski klub Alba Volan.

Svečano otvorenje utakmice obilježilo je bacanje paka našeg olimpijca i hrvatskog rekordera u bacanju kugle, 26-godišnjeg Zadranina Stipe Žunića koji je na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Londonu osvojio brončanu medalju te tako postao prvim hrvatskim atletičarom koji se popeo na pobjedničko postolje na svjetskim atletskim prvenstvima na otvorenom.

Tom utakmicom započela je društveno odgovorna i edukativna akcija ‘Pošumimo Hrvatsku zajedno’, u suradnji KHL Medveščaka i Hrvatskih šuma, kojom će se prikupljati sadnice i sredstva za pošumljavanje opožarenih područja Grada Splita i okolice. Ovo je tek prvi korak, a akcija će trajati do kraja hokejaške sezone.

Utakmice KHL Medveščaka još jednom pokazale su se kao najbolje mjesto zabave za cijelu obitelj. Slijedeća domaća utakmica KHL Medveščaka na rasporedu je 22. rujna u 19:15 u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Foto: Igor Šoban


Hokejaši Medveščaka pobjedom otvorili sezonu

Tagged: , , , , , , , , , ,