U suvremeno opremljenom poslovnom prostoru Zeptera u Zagrebu predstavljeni su hoteli koji posluju u sklopu ove međunarodne kompanije.
Direktorica Zepterove zagrebačke podružnice Kata Barišić Pavlović predstavila je šest hotela iz njihove grupacije. Nalaze se u Beogradu, Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti i Perućcu (Srbija) te Banjoj Luci i Kozarskoj Dubici (BiH). Svi hoteli imaju po četiri zvjezdice, a hrvatskim turistima i poslovnim ljudima najzanimljiviji su banjalučki i onaj u Kozarskoj Dubici (svega sat i pol vožnje od Zagreba).
Zepterovi hoteli, kako je rečeno na prezentaciji, postavljaju nove hotelske standarde temeljene na ekološkim načelima, a u skladu s njihovom poslovnom filozofijom i opredjeljenjem za zdrav i kvalitetan život.
Hotel u Kozarskoj Dubici raspolaže restoranom od 100 sjedećih mjesta i bogatom vinotekom sa širokim izborom vrhunskih vina. Na jelovniku je veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje; suhomesnatih proizvoda i sireva, salata, kuhanih jela, raznovrsne ribe te jela s roštilja i, naravno, slastice. Na raspolaganju je i moderan Wellness & Spa centar na dvije etaže, sa saunom, parnom kupelji i jaccuzijem, a o raznim masažama i tretmanima lica i tijela brine stručni tim.
Zepter hotel Banja Luka ima restoran kapaciteta do 120 sjedećih mjesta, a ponuda jela na a la carte jelovniku i odabir vina slični su kao u restoranu u Kozarskoj Dubici. Ovaj hotel raspolaže s kongresnom dvoranom pogodnom za održavanje kongresa i konferencija te poslovnih druženja, team buildinga, radionica i seminara. Ima svu potrebnu audio i video opremu, a prostor je prilagodljiv za 10 do 60 mjesta. Tu su i tri radne sobe: soba za sastanke do 15 osoba, konferencijska soba do 20 osoba i konferencijska dvorana kapaciteta do 60 osoba.
M. T. / Foto: Tina Miholić i Zepter