Hrvatska. Puna boja. Davora Rostuhara

U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) i Međunarodne zračne luke Zagreb, u Zračnoj luci Franjo Tuđman otvorena je izložba fotografija ‘Hrvatska. Puna boja.’ autora Davora Rostuhara.Odabranih 26 fotografija prikazuju hrvatske regije i odredišta, njezine prirodne ljepote i obalu kroz umjetnički doživljaj autora.

‘Iznimno sam ponosna da je nakon Pariza ova jedinstvena izložba postavljena u našoj zračnoj luci te da iskazuje dobrodošlicu svim putnicima koji su u Zagreb i Hrvatsku stigli avionom. Izložba Hrvatska. Puna boja. na poseban način prikazuje bogatstvo prirodne i kulturne baštine našeg grada i države, zabilježene kroz objektiv proslavljenog putopisca i fotografa, ali, prije svega, zaljubljenika u svoj Zagreb, Davora Rostuhara. Naš je grad primarno aviodestinacija, stoga je ova izložba izuzetno bitna i u promotivnom smislu, a posebno stoga jer će biti izložena i za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem EU’, izjavila je direktorica TZGZ Martina Bienenfeld.

Izložba je postavljena u prostoru za preuzimanje prtljage putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman. S obzirom na to da zagrebačkom zračnom lukom godišnje putuje gotovo tri i pol milijuna putnika, izložba će svakako biti jedna od najposjećenijih u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj.

T. R. / Foto: TZGZTagged: , , , , , , , , , ,