Hrvatski filmovi na streaming platformi MovieMix

Pregršt suvremenih hrvatskih naslova dostupno je za gledanje na novoj domaćoj streaming platformi MovieMix. Platforma nudi i cijeli niz oskarovaca, festivalskih pobjednika, dokumentaraca, trilera, akcija, istinitih priča i kinohitova iz cijeloga svijeta.

Pretplatnici će, zasad, moći pogledati sljedeći hrvatske filmove:

Osim toga, gledatelji će se na MovieMixu moći upoznati s filmografijama nekih od najcjenjenijih svjetskih redatelja današnjice kao što su Pedro Almodovar, Woody Allen, Wong Kar Wai, Bong Joon Ho, Hirokazu Koreeda, Charlie Chaplin, Federico Fellini i mnogi drugi. Streaming platforma MovieMix jedinstvena je po tome što se na njoj, u visokoj HD rezoluciji, mogu gledati filmovi koji nisu dostupni niti na jednoj drugoj domaćoj filmskoj platformi.

Na platformi se već sada nalazi više od 800 naslova od čega igrani filmovi čine većinu ponude. Među njima su i svježi oskarovci Minari, Još jednu runda, Parazit, Zelena knjiga: Vodič za život, Spotlight, festivalski pobjednici kao što su Obiteljske veze, Ja, Daniel Blake, Tijelo i duša, Sinonimi, dragulji azijske kinematografije Sjećanja na ubojstvo, Sluškinja, Izgaranje, Vidio sam vraga, Simpatija za gđu Osvetu, zapaženi radovi skandinavske kinematografije poput Lova, Čovjeka zvanog Ove, Kon-Tiki, Nimfomanke, a ponuda također sadržava i stotine kvalitetnih filmova europske produkcije snimljenih posljednjih desetak godina.

Posebna je pozornost posvećena dokumentarnom segmentu u sklopu kojeg će pretplatnici moći uživati u dugometražnim dokumentarcima i dokumentarnim serijalima, od kojih je određeni broj sinkroniziran na hrvatski jezik, prvenstveno putopisi.

Svi igrani i dokumentarni filmovi te dokumentarni serijali na MovieMixu raspoređeni su u zasebnim kategorijama. Platforma će korisnicima u svakom trenutku biti dostupna na svim vrstama uređaja: preko TV aplikacije, mobilne aplikacije, tableta ili preko internetske stranice (www.moviemix.eu).

Korisnicima MovieMixa će tijekom procesa registracije također biti omogućeno i biranje između tri oblika pretplate. Tako će korisnik moći izabrati želi li se mjesečno pretplatiti na dva, tri ili četiri istovremena streama.

Streaming servis MovieMix u Hrvatskoj pokreće Discovery film, tvrtka koja je, osim kino i VoD distribucije, unatrag deset godina pokrenula i dva filmska kanala – KinoTV i DokuTV – dostupna putem kabelskih operatera. Tvrtka je zaslužna i za pokretanje i organizaciju Vukovar Film Festivala, čije će 14. izdanje biti održano u sklopu MovieMix platforme kao zasebna kategorija.

HAVC

Tagged: , , , , , ,