IKEA Proljetna zona za chillanje na Jarunu

Uz Doručak na travi i zvuke DJ FRüHSTüCK, otvorena je IKEA Proljetna zona za chillanje na zagrebačkom Jarunu blizu kluba Aquarius, kojom IKEA želi potaknuti sugrađane na boravak u prirodi i inspirirati ih rješenjima za vanjske prostore.Svi građani koji žele razgledati ovaj inspirativni showroom i opustiti se ondje, moći će to učiniti do 18. lipnja, a tijekom vikenda i uživati u raznolikim aktivnostima.

Sudionici Kviza znanja moći će provjeriti svoje znanje o tvrtki IKEA, a očekuju ih i vrijedne nagrade. Na radionici Dan zmajeva, uz podršku legendarnog zmajara Žarka Tkaleca, mališani će naučiti kako izraditi zmajeve i potom puštati svoje vesele kreacije.

Radionica Pimp my bike donosi uzbuđenje za sve ljubitelje aktivnog života i dvonožnih ljubimaca jer će ih u Proljetnoj zoni za chillanje dočekati stručni tim majstora i umjetnika koji će njihove bicikle prometnuti u mala umjetnička djela, prema želji vlasnika.

Predstava Hrabri mornar u izvedbi kazališta Tvornica lutaka razveselit će male i velike, a za sve koji žele dočekati zalazak sunca na Jarunu i pritom uživati u romantičnoj večeri, uz lagani ritam jazza, tu je i IKEA Romantična večera. Oni koji osvoje romantičnu večeru, mogu sa sobom povesti još jednu osobu.

Zbog ograničenog broja mjesta, na sve su aktivnosti potrebne prethodne prijave na: [email protected]. Kako biste bili prvi u redu za pojedinu aktivnost, potrebno je pratiti IKEA facebook i web stranicu jer ćete ondje saznati sve o početku prijava.

P. R.


Urbani vrt na krovu Drvenog nebodera u novom ruhu


Istraživanje o održivim navikama Zagrepčana

Probna kuća IKEA u centru Zagreba


Tagged: , , , , , ,