Ivana Kindl: Budi mi blizu (video)

Iz glazbenog i autorskog pera Ivane Kindl stiže novi singl ‘Budi mi blizu’, koji supotpisuje njezin životni partner, basist i producent Alen Križaj, a u kreiranju pjesme sudjelovao je i Srđan Sekulović Skansi.

Uz pjesmu je predstavljen i prateći spot redatelja Dalibora Barića, koji joj je dao poseban vizualni identitet, u kojem Ivana nosi haljine dizajnera Ivice Skoke.

‘Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela’, otkriva Ivana Kindl o pjesmi ‘Budi mi blizu’.

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama ‘Sve istine i laži’ te ‘Ima nade’, koje su provele nekoliko mjeseci na HR Top 40 listi, očito je kako je Ivana Kindl u kreativnom zamahu. Trenutačno marljivo radi na petom studijskom albumu, čija se objava očekuje sljedeće godine.

U. M. / Foto: Marko Horvat


Tagged: , , , , , , ,