Ivica Buljan gost u Art Caffeu kod Borisa Homovca

U četvrtak, 21. siječnja (18.30) sati na Z1 televiziji gostovao je Ivica Buljan, ravnatelj Drame HNK u Zagrebu, u emisiji ‘Art Caffe’ urednika i voditelja Borisa Homovca.

Emisija se prikazuje i na drugim partnerskim televizijama prema njihovu rasporedu, a to su TV Jadran, Trend TV, Prigorka TV, SBTV i Radio televizija HB. Arhiva prethodnih emisija je dostupna na službenom Art Caffe YouTube kanalu.

Negdašnji kazališni kritičar, dramaturg, jedan od najetabliranijih i najtraženijih kazališnih redatelja u regiji i inozemstvu te ravnatelj Drame HNK u Zagrebu, iskreno progovara o svom privatnom životu tijekom pandemije, s kakvim zdravstvenim problemima se nosi, je li jutarnji ili noćni tip, kako pokušava smanjiti stres te što kaže na komentare u javnosti da je počeo fabricirati predstave…

Ivica Buljan priča i o svom odnosu s glumcima, o tome zašto je imao potrebu postavljati Krležu na matičnoj sceni, zašto voli puno pričati na probama, uživa li u fotelji ravnatelja te kakav odnos ima s Dubravkom Vrgoč, ravnateljicom HNK i najbližom suradnicom u proteklih 30 godina.

N. M.


Tagged: , , , , , , ,