JA BiH… 5 dana Sarajeva u Zagrebu

Od 9. do 13. rujna održat će se JA BiH… 5 dana Sarajeva u Zagrebu, 5 dana bogatog programa: filmovi, književnost, glazba, humor.

JaBiH...Organizator je istoimena Udruga za promicanje kulture i umjetnosti, koja je osnovana prije tri godine u Zagrebu s namjerom potaknuti suradnju dvaju gradova Sarajeva i Zagreba. Do sada su održana četiri programa na kojima su predstavljeni najbolji hrvatski filmovi uz gostovanja zagrebačkih bendova i jednom izložbom.

Ovaj put Udruga Ja BIH… opet organizira program u  Zagrebu, u kinu Tuškanac, galeriji Velvet te u sklopu Bundek festa na jezeru Bundek:
– filmske projekcije
– izložbe
– klasike i starije filmove BiH kinematografije
– humor uz Magacin Kabare
– glazbene nastupe: klapa Hrvoje, Kemal Monteno i Teška industrija

Vođeni uspjehom u organizaciji svojih manifestacija u Sarajevu, autorski tim u čijem su sastavu Ismet Efendić (predsjednik udruge) i Ivica Propadalo (art direktor udruge), očekuje da ćete u ponuđenim programima zaista uživati.

Cilj ovog projekta je promocija kako filmskih autora, glumaca, pisaca, glazbenih, likovnih i drugih umjetnika, tako i uspostavljanje razmjene kulturne suradnje između Sarajeva i Zagreba, Hrvatske i Bosne i Hercegovine kao primjer europske suradnje i prijateljskih odnosa.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , ,