Jedinstveni lošinjski suveniri Mirte Lozančić

Lošinj je jedan od naših najljepših otoka, a nakon samo jednog udaha njegova čistog i aromatičnog zraka poželite tamo ostati zauvijek. Ova poznata destinacija zdravlja i vitalnosti svakoga ljeta vrvi stranim i domaćim turistima koji se kući žele vratiti s komadićem ovog raja.

S time na umu i sa željom da blagotvornosti ovoga otoka prenese onima koji ga možda nemaju prilike posjetiti, nastala je Prirodna kozmetika Mirta pod vodstvom aromaterapeutkinje Mirte Lozančić. U svom asortimanu nudi zaista širok dijapazon proizvoda, a kvalitetu ove fantastične prirodne kozmetike su prepoznali i mnogi privatni iznajmljivači te vlasnici vila i kuća za odmor koji daruju svoje goste posebno osmišljenim poklon-paketićima. Što se u njima nalazi, saznajte u nastavku.

Prirodna kozmetika Mirta dolazi iz srca otoka Lošinja koji je prava oaza ljekovitog bilja, čistog zraka i morskog plavetnila. Recite nam, kako je to živjeti na otoku tijekom cijele godine?
Život na otoku ima dva ciklusa, onaj sezonski, ljetni, kada sve vrvi od turista i događanja i onaj izvansezonski, kada otok ‘spava zimski san’. Jako su velike oscilacije življenja na otoku u ta dva perioda, jer je ljeti dosta naporno i svega je malo previše, dok je zimi previše mrtvo. Osobno bih bila sretnija da je sve skupa malo ravnomjernije raspoređeno, ali u životu ne možete imati sve.
Kako sam po prirodi optimist, iz svega uvijek nastojim izvući onu pozitivnu stranu, pa tako i u svom poslu kada zimski period koristim za onaj kreativniji dio kada osmišljavam recepture novih proizvoda, njihov dizajn te uspostavljanje novih suradnji. Predivni otok na kojem živim mi je pritom nepresušna inspiracija.

Nastavak intervjua pročitajte na Naturala.hr

F. M. / Foto: Naturala


 

Lošinjska izložba: Naši otočani u 1. svjetskom ratuTagged: , , , , , , , , , ,