Jesenski povratak hit komedije Udavače

‘Udavače’, nagrađena komedija u produkciji nezavisnog zagrebačkog kazališta Hit teatar, nakon ljetne pauze vraća se na kazališne daske te započinje veliku turneju po cijeloj Hrvatskoj.

Otvara je izvedbom u Zagrebu koja je zakazana za četvrtak, 6. listopada s početkom u 20 sati u Kazalištu Vidra, a potom ‘Udavače’ putuju prema jugu i gostuju u Splitu, u subotu 15. listopada u Dvorani Lora.

Predstava je nastala prema tekstu jednog od najizvođenijih hrvatskih komediografa, Matka Elezovića, režiju potpisuje iskusni Mario Kovač, dok je za kostime zaslužna Elvira Ulip. ‘Udavače’ odlikuje britak i zaigran humor te se vješto poigrava na sceni propitkujući ljubavno-bračne odnose, donoseći obilje ne(zgoda) s modernih vjenčanja koja se prepričavaju cijeli život.

Odličan glumački trio – Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički – ‘presvlači se’ u čak petnaest šarolikih, živopisnih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun iznenađenja, donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će gledatelje i zabaviti i zamisliti.

Ulaznice za prvu izvedbu povratničke turneje urnebesne komedije ‘Udavače’ u rekordnom su roku rasprodane. Novi termin zakazan je za 17. studenog u Zagrebu, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazalište Vidra ili online na  https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/hr/m-elezovic-udavace/tickets-604160.html

I.C. / Foto: Hit teatar promo


Udavače u Vidri: Lica i naličja današnje ljubavi


Tagged: , , , , , , , , ,