Joe Bonamassa u Domu sportova

Jedan od najboljih i najpopularnijih blues rock gitarista današnjice Joe Bonamassa stiže u Zagreb u srijedu 2. kolovoza.

Joe BonamassaUpravo je izašla nova kolekcija od 4 DVD izdanja ‘Tour The Force’ na kojima su snimke njegova 4 uzastopna nastupa u Londonu u ožujku ove godine u 4 različite dvorane, sa 4 različita banda i 4 različita programa.

Kako na koncert u Zagrebu dovodi svoj cijeli tim i cjelokupnu tehniku, tako će njegovo drugo gostovanje u Hrvatskoj zasigurno nadmašiti fenomenalan i rasprodan koncert u Boogaloou od prije tri godine.

Bonamassa je jedan od ponajboljih svjetskih gitarista, ali i karizmatična blues rock zvijezda, fenomenalni pjevač i skladatelj koji iza sebe ima 15 albuma i 4 DVD izdanja. Nedavno izašli dvostruki live album ‘An Acoustic Evening At The Vienna Opera House’ samo je još jedan u nizu fenomenalnih izdanja ovog mladog, ali već prekaljenog bluesera koji ga ovaj put prikazuje u akustičnoj izvedbi. U Zagreb stiže u električnoj verziji i promovira podljednji solo album ‘Driving Towards The Daylight’ (na kojem gostuje gitarist Aerosmitha, Brad Whitford) i live album ‘Beacon theatre – Live From New York’ (na kojem gostuju Paul Rodgers, John Hiatt i Beth Hart).

Svim fanovima Joe Bonamasssa poklanja i besplatan downoad naslovne pjesme novog albuma:

Dobri duh rock’n’rolla

Tagged: , , , , , , , ,