Joe Cocker: Fire It Up (Live)

Joe Cocker, legendarni glazbenik i miljenik hrvatske publike, objavio je prvo live izdanje u posljednjih dvadeset godina: ‘Fire It Up – Live’ (Sony Music/Menart).
Joe CockerOsim live snimke, izdanje je i sjajna best of kompilacija Cockerovih uspješnica. Aktualni studijski album ‘Fire It Up’ promovirao je na koncertnoj turneji u sklopu koje je posjetio i Hrvatsku, a materijal za ovo izdanje snimljen je u Lanxess Arena, Köln, 22. travnja ove godine. Uz hitove poput ‘With A Little Help Of My Friends’, ‘You Can Leave Your Hat On’, ‘Unchain My Heart’, ‘Up Where We Belong, i You Are So Beautiful’, DVD donosi i bonus making of materijal kako bi obožavatelji imali prilike vidjeti i ono što nisu mogli na koncertima.

Cocker će sljedeće godine proslaviti sedamdeseti rođendan. Što se bogatog opusa tiče, kaže kako je pjesma ‘You Are So Beautiful’, koju je napisao 1974. godine, vrhunac svakog koncerta i kako je još uvijek moćna. Također presretan je zbog mnogih obožavatelja koji ga prate godinama:
– Postoje dvije moje obožavateljice, Simone i Judith, koje dolaze gledati moje koncerte u zadnjih 25 godina. Zaboravio sam na koliko stotina koncerata su bile, ali još uvijek su tu.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , ,