Julijin balkon – Hit komedija iz Hit teatra

U zagrebačkom kazalištu Vidra održana je zagrebačka premijera predstave ‘Julijin balkon’, u produkciji Hit teatra prema autorskoj ideji njegove voditeljice Mateje Elezović Brdar.Glumački trio – Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović Brdar – pozabavio se slavnim Shakespeareovim kazališnim komadom i jednom od najljepših ljubavnih priča svih vremena o Romeu i Juliji – i svojim ih maštovitim transformacijama i prpošnom glumačkom igrom ‘odjenuo’ u pitku, lepršavu komediju sa sretnim završetkom, koja je ispraćena dugim pljeskom i komplimentima premijerne publike.

Da je smijeh uvijek najbolji lijek, potvrdila su brojna poznata lica iz zagrebačkog glumačkog i javnog života koji su pohrlili u Vidru pružiti podršku kolegama. Tako su iz prvih redova predstavu pratili i do suza se smijali glumci Robert Kurbaša, Matija Prskalo, Petra Težak, Mirna Medaković, Petra Vukelić… ‘Najviše ocjene’, baš kao u popularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’, ‘Julijinom balkonu’ dala je proslavljena balerina Almira Osmanović, koja je u Vidru povela životnog partnera, redatelja Jakova Sedlara.

Nakon rasprodane premijere i oduševljene reakcije publike, sljedeća izvedba ‘Julijinog blakona’ na daskama Vidre zakazana je za subotu 13. travnja.

I. C.


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,