Jumpin aplikacija: Koristan osobni asistent

Građani Hrvatske dobili su novog osobnog asistenta – aplikaciju JUMP!N. Novi hrvatski startup pokrenula su dva bivša hrvatska reprezentativca, rukometaš Maro Vuglač i plivač, a danas psiholog Igor Čerenšek te njihovi partneri – financijski stručnjak Ivan Bilić i dvostruki dobitnik rektorove nagrade Leo Siniša Radošić.

‘Možemo reći da je aplikacija vrlo kratko vrijeme na tržištu, radi se o svega nekoliko tjedana. Na tih način tako smo željeli ispitati potrebu, odaziv i kritiku tržišta. Možemo reći da s par tisuća korisnika koje smo skupili u tako kratkom periodu očito potreba postoji. Naravno, nailazimo na izazove kao i svaka mlada kompanija koja pokušava lansirati nešto veliko, no ponosni smo da za svaku uslugu koju trenutno pružamo preko aplikacije imamo pružatelja!’, istaknuo je jedan od osnivača Igor Čerenšek i dodao: ‘Trenutno želimo povećati broj pružatelja, a kada to uspijemo što vjerujemo da će biti u kratkom roku, sve ostalo je prirodan rast. Već imamo spremnu drugu i treću verziju aplikacije smo čekamo da se prva verzija odradi kako treba, da imamo dovoljno pružatelja usluga te da lansiramo nove usluge i nove stvari. Možda je prerano sada o tome pričati, ali pripremamo neke velike stvari kao što je obuhvaćanje većih i manjih gradova u našoj zemlji te potom širenje na europsko tržište.’

Ivan Bilić, Mario Vuglac, Leo, Siniša Radošić i Igor Čerenšek

Prvo predstavljanje ovoga inovativnog online alata održano je u zagrebačkom hotelu Zonar. ‘Trenutno je moguće naručivanje i pružanje više od 20 različitih usluga koje ugovarate doslovno u nekoliko klikova. To je samo početak i mi već radimo na nekim doradama, a planiramo i širenje usluga i dodatnih mogućnosti unutar aplikacije kroz narednih tri do šest mjeseci’, istaknuo je autor aplikacije Mario Vuglač.

Aplikacija spaja one ljude koji imaju problem s onima koji nude rješenja, po obostrano prihvatljivim uvjetima. U samo nekoliko klikova pronaći će sve dostupne pružatelje usluga u terminu koji vama odgovara. Pružatelji usluga imaju slobodu postavljanja cijena, a klijenti sami biraju najbolju ponudu.

Putem Jumpin aplikacije brzo i lako možemo ugovoriti niz usluga za osobnu njegu, od masaže do manikure i pedikure, a ne morate čak ni izaći iz vlastitog doma jer njihovi partneri mogu pružati uslugu i na lokaciji korisnika. Vodite li ubrzan život i često osjećate da nemate vremena za brigu o domu, preuzmite Jumpin. Njihovi partneri olakšat će vam svakodnevicu svojim vodoinstalaterskim uslugama, kao i uslugama čišćenja, popravka i montiranja namještaja, a dom učiniti ljepšim i boljim mjestom.

Briga o limenom ljubimcu također zna biti zahtjevna i zamorna. Ugovaranjem usluga brige o vozilima, možete naručiti pranje i čišćenje auta, ali i zamjenu guma te automehaniku i autoelektriku na lokaciji partnera ove aplikacije. Hitno trebate doći s jednog kraja grada na drugi? Šaljite pakete i vozite se s Jumpin-om , a njihovi vozači pobrinut će se da stignete brzo i sigurno. Ova nova hrvatska aplikacija od samog lansiranja u proteklih je nekoliko dana izazvala velik interes i u regiji, pa uskoro slijede i nova predstavljanja. Utrka s vremenom svakim je danom sve veća, a novi osobni asistent itekako će nam dati prednost.

Sve informacije o aplikaciji mogu se pronaći na web stranici www.jumpin.team

T. D. / Foto: Matej RebernišakSafecity: Aplikacija protiv uličnog nasilja


Tagged: , , , , , , , ,