Jurica Pađen & Aerodrom: Neka bude (video)

Jurica Pađen & Aerodrom objavili su novu pjesmu ‘Neka bude’, što je peti singl s budućeg albuma ove kultne zagrebačke rock grupe uz koju su odrastale mnoge generacije.

Svoj su status na hrvatskoj rock sceni osigurali još 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, a zbog pjesama poput ‘Stavi pravu stvar’, ‘Obična ljubavna pjesma’, ‘Digni me visoko’, ‘Tvoje lice’ i ’24 sata’ svrstavaju se među najpopularnije rock sastave svoga vremena.

Jurica Pađen & Aerodrom publiku su počastili još jednim rock klasikom koji će svoje mjesto naći na budućem studijskom albumu. Riječ je o singlu ‘Neka bude’ za koji Jurica Pađen potpisuje glazbu i tekst. Službeni video spot sadrži kadrove s nastupa na Belgrade Beer Festu ispred 50.000 ljudi, a prati ga sjajan zvuk koji ovaj bend nastavlja isporučivati svakim novim singlom. Spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji režirao je Ljubo Zdjelarević.

Jurica Pađen upravo sprema glazbu za kazališnu predstavu ‘Blue Moon’ (premijera 28.10. u Kazalištu Kerempuh), a svoje obožavatelje počastit će nastupima u Varaždinu (3.11.) i Beogradu (Sava centar, 26.11.).

C. R.Jurica Pađen-Aerodrom

Teška vibra u spotu Aerodroma

Tagged: , , , , , , , ,