K-Beauty: Ekskluzivna linija korejske kozmetike

Police dm-a bogatije su za sedam novih linija korejske kozmetike koje donose inovativne i visokokvalitetne proizvode za cjelovitu njegu kože.Širenjem suradnje s južnokorejskim partnerima, dm svojim kupcima nudi raznovrstan izbor K-Beauty njege koja ne prestaje osvajati svijet ljepote holističkim pristupom. U dm-u kupci mogu pronaći sedam brendova korejske kozmetike, a uz Frudia, Missha, Jumiso i Cosrx koji su kupcima ekskluzivno dostupni u dm-u, tu su još i Superfood for skin, Kocostar, i TonyMoly. Novi brendovi korejske kozmetike u dm-u su dostupni u suradnji s Korea Business Center, Zagreb (KOTRA).

Na predstavljanju linija korejske kozmetike iz dm-ove ponude, u zagrebačkom hotelu Esplanade, prezentirani su proizvodi koji donose visokoučinkovite K-Beauty formule po pristupačnoj cijeni, a podršku suradnji dm-a i južnokorejskih brendova pružio je i njihov veleposlanik Dong-chan Kim te naglasio: ‘Izuzetno mi je drago što je čak sedam južnokorejskih brendova ostvarilo suradnju s dm-om, vodećom drogerijom na hrvatskom tržištu. Korejska kozmetika poznata je po tome što naši proizvođači koriste najnapredniju tehnologiju pri kreiranju proizvoda za njegu kože i vjerujem da će hrvatski kupci biti vrlo zadovoljni ponudom u prodavaonicama dm-a.’

‘U dm-u pozorno pratimo svjetske trendove te uvijek osluškujemo potrebe i želje svojih kupaca te smo zato ponudu odlučili dodatno obogatiti novim K-Beauty proizvodima. Korejska kozmetika uvjerljivo vlada beauty scenom i uvijek iznova oduševljava inovacijama i sveobuhvatnim pristupom njezi kože. U dm-u sada svatko može pronaći savršenu kombinaciju za svoju korejsku rutinu njege kože i to po pristupačnim cijenama’, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave i voditeljica Marketinga i PR-a u dm-u.

Predstavljanju proizvoda korejske kozmetike iz dm-ove ponude pridružile su se i neke poznate dame koje su se na svojoj koži uvjerile u njihovu djelotvornost. Holistička filozofija korejske kozmetike fokusira se na dubinsku njegu kože te na stvaranje rutine koja donosi dugoročne rezultate i kojom se održava zdrava, dobro hidratizirana i nahranjena koža. Korejski proizvodi za njegu brendova Frudia, Missha, Jumiso, Cosrx Superfood for skin, Kocostar i TonyMoly nude iznimnu kvalitetu i visoke koncentracije aktivnih sastojaka, a dostupni su u odabranim prodavaonicama dm-a.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,