Kako biti kao Kascheta

Svi zagrebački ugostitelji koji se žale na posjećenost svojih lokala trebali bi odvojiti malo vremena te posjetiti trattoriju i pizzeriju Kascheta u Trpimirovoj ulici ‘stiješnjenu’ između hotela Sheraton i Branimir centra.U ovom simpatično uređenom objektu, koji postoji tek dvije godine, očito znaju formulu kako biti pun i imati zadovoljne goste koji svakodnevno dolaze na pizzu, tjesteninu i dry age burgere.

Tagliatelle s kozicama

Ovom prigodom predstavili su novi jelovnik za sezonu jesen 2018./zima 2019. na kojem se, uz već navedeno, nalaze još rižota i salate. Izvrsnim predjelom pokazala su se zelene tagliatelle s kozicama i pršutom.

Za sebe s razlogom mogu reći da postavljaju trendove, jer npr. burgeri s istarskim sirom i umakom od tartufa, s drniškim pršutom i pancetom te lovački ‘hambići’ od mesa divljači zaista su nešto originalno.

Burger s umakom od tartufa

Prepoznala je to, osim publike, i struka, pa su na nedavnom Zagreb Burger Festivalu osvojili drugo mjesto odmah iza razvikanog Masona iz Pule.

U Kascheti znaju i što su dobra, a ne precijenjena vina, tako da su u ponudi, među ostalim, Pušipel Dvanajščak-Kozol te Armanova Malvazija i Rose. Naravno, tu se piju i vrsna craft piva.

Mustafa Topčagić / Foto: FAMA i Kascheta


Tagged: , , , , , ,