Koykan Burger Club: All You Can Eat

U fast foodu Koykan u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici predstavljen je novi menu i novi koncept pod nazivom ‘All You Can Eat Burger Club’.Ponudu ‘All You Can Eat’ za samo 69 kuna čine mini burgeri, domaći pommes i American wedges krumpirići te coleslaw salate. Mini burgeri dolaze u 20 različitih kombinacija, s bazom od 100% junećeg ili pilećeg kosanog odreska kao i veganskom verzijom s Falafel odreskom.

U Koykanu su vrlo ponosni na činjenicu da sva Gyro lepinje, piadine i burger peciva peku sami te da ona ne sadrže aditive, konzervanse i umjetna bojila. Za pripremu smjese za kosani odrezak, čiji su recept razvijali tri mjeseca dok nisu postigli željenu teksturu, koriste samo 100% svježe juneće meso i to s vrata. Taj dio najbolje je meso za juneće burgere, jer vratina nije suha nego nudi optimalan omjer masnog i mišićnog tkiva.

Uz mini-burgere koji su dio ‘All You Can Eat’ koncepta u ponudi Burger Cluba postoji i izbor šest vrsta regular Burgera, čiju bazu čini 200 gramski kosani odrezak od svježe junetine ili piletine.

Burger Club ponuda trenutačno je dostupna svakodnevno od 17 sati (osim subote kada restoran radi od 11 sati i nedjelje kada je restoran zatvoren) na adresi Gundulićeva ulica 20 do sredine svibnja.

A sve ljubitelje dobrih burgera dodatno će razveseliti vijest da će Burger Club od 1. lipnja otvoriti na novoj adresi u Tkalčićevoj 13, gdje će fanovi dobrog burgera svaki dan od 17 sati moći uživati u mnoštvu okusa.

Kao točka na cijeli gastro doživljaj za sve one željne uzbudljivih iskustava, ponudu zaokružuju s nekoliko vrsta bavarskog piva, uključujući legendarno Augustiner tamno i svijetlo pivo te bavarski pšenični klasik iz Franziskaner pivovare.

G. Š.


Avenue Mall: Food Palace restorani


Svjetski dan borbe protiv McDonald’sa


Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,