Kaliopi: Spot za pjesmu Lokomotiva

Nakon početka velike regionalne turneje ‘Melem’ koja je u listopadu krenula iz Bosne i Hercegovine, Kaliopi je napravila malu stanku i vratila se u Makedoniju radi snimanja novog video spota za svoj aktualni hit singl ‘Lokomotiva’.
Kaliopi - LokomotivaNakon višednevnih priprema, makedonska je pjevačka zvijezda zajedno sa svojim timom odabrala zanimljivu i pomalo nostalgičnu lokaciju na jednoj staroj željezničkoj pruzi u Makedoniji, između Skopja i Velesa, gdje je tijekom dva dana sniman spot.

Redateljska je palica pripala Ognjenu Šapkovskom, mladom i talentiranom makedonskom redatelju, koji se vrlo rado prihvatio izazova da ovoj pjesmi udahne i video verziju.

‘Lokomotiva’ je nakon pjesme ‘Vučica’, ‘Melem’ i ‘Mrvica’, četvrti singl s albuma ‘Melem’. Pjesma koju autorski potpisuje Romeo Grill u rekordnom je roku osvojila radijski eter podjednako u cijeloj regiji.

Priča o ‘Lokomotivi’ ide ovako: Na izmišljenoj lokaciji Kaliopino, kao da je stalo vrijeme. Na stanici se skupljaju lokalni svirači, nekoliko slučajnih putnika, jedan ljubavni par i Kaliopi sa svojim ogromnim koferom ljubavi. Čekaju vlak. A on nikako da stigne. I nitko ne zna kad će vlak doći…

Hit Records

Pročitajte još: Makedonska diva Kaliopi u Lisinskom

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,