Kiki Ugrina klince uči lijepom ponašanju

Edukativno-duhovita dječja predstava ‘Bonton’ ili ‘Kako pristojno provesti dan’ (namijenjena uzrastu od 5 do 10 godina), glumca Kristijana Kikija Ugrine igrat će se ove subote, 16. studenoga s početkom u 11.00 i 12.00 sati te u nedjelju, 17. studenoga u 16.00 sati na vidikovcu Zagreb Eye.
Kristijan Ugrina - Zagreb Eye
Nakon predstave djeca će moći osobno upoznati glumca, porazgovarati i fotografirati se s njim. Za to vrijeme roditelji mogu razgledati panoramu Zagreba, popiti piće i/ili zajedno s djecom pogledati predstavu.

U iščekivanju predstave, klincima i klincezima na raspolaganju je i mala dječja igraonica gdje se mogu zabaviti velikim šarenim ‘Čovječe ne ljuti se’, bojati vječno najsimpatičnije likove Hlapića i Gitu, igrati se šarenim zabavnim edukativnim kartama koje najmlađe uče o bojama, oblicima, brojevima ili pak poslušati što će im ispričati lijepa Dobra vila.

Postoje stvari koje se ne mogu kupiti novcem. ‘Bonton’ je jedna od njih! Uz to, ‘Bonton’ je najljepše što možete pružiti svome djetetu kako bi život i vama i njemu bio jednostavniji i ljepši. Predstave su besplatne, a naplaćuje se samo ulaznica za vidikovac koja za djecu iznosi 10 kuna, a za odrasle 20 kuna.

Zagreb Eye

Pročitajte još: Luka Vidović: Što je muškarac bez trikova , Zagreb Eye – Zvijezde nad Zagrebom

Tagged: , , , , , , , , , , , ,