Kolagen Boost: Prirodno obnavlja kožu, kosu i nokte

Spremni za nove životne i radne izazove. U kojem su stanju vaši nokti, kosa i koža?S povratkom s ljetovanja mnogi se suočavaju s problemima koje je ostavilo ljeto – nokti nikako da narastu i postanu čvrsti, kosa je beživotna i ‘divlja’, a koža se neugodno peruta i na mjestima je izrazito suha. A o ‘mrljama’ nakon sunčanja da ne govorimo! Kako se borite s ovim ‘problemima’?

Tražite li rješenja kojima ćete prelakirati nokte kako bi dobili na čvrstoći, mažete li kožu proizvodima koji u trenu ulaze u slojeve pokazujući vam da je koža dehidrirana, razmišljate li o šišanju grive? Prije nego li donesete radikalnije odluke (posebno ako se želite ošišati) vrijeme je za intenzivnu kuru kolagenom. Magičnim proizvodom koji blagotvorno djeluje na kožu, kosu i nokte i čiji su rezultati vidljivi već nakon 15 dana intenzivnog korištenja.

Kolagen je glavni protein u tijelu koji se nalazi u crijevima, zubima, mišićima i kostima. Dolazi od grčke riječi ‘kólla’, što u prijevodu znači ‘ljepilo’. Tijelo ga proizvodi svakodnevno, ali u određenom periodu života dolazi do usporavanja proizvodnje. Kad napunite 80. rođendan, vaša će koža proizvoditi 75 % manje kolagena nego u 20-ima. Znanstveno je dokazano da gubimo 1% kolagena godišnje, što je zapravo minimalna stopa gubitka. Ona će se povećavati ovisno o vašem lifestyleu – život u velikim gradovima, pušenje i neujednačena prehrana. S godinama, jedan od najvažnijih proteina u tijelu kolagen, tako postaje tanji, a koža manje elastična i tvrda. Paralelno s promjenama na našem najvećem organu na tijelu dolazi do problema i s noktima, kosom…

Upoznajte Kolagen Boost, inovativni,visokoučinkoviti anti-age tekući dodatak prehrani na bazi kolagena, koji je po mnogo čemu drugačiji od svega na tržištu. Hrvatski je proizvod u potpunosti, od razvoja proizvoda, do proizvodnje u kojoj su sudjelovali hrvatski stručnjaci iz područja nutricionizma i farmaceutike. Kolagen Boost u svojem sastavu ima riblji kolagen tipa 1 koji se ne osjeti prilikom korištenja, ne pada teško na želudac i lako se umiješa u sok ili smoothie. Uz hidrolizirani riblji kolagen, proizvod ima i vitamin C iz askorbinske kiseline hijaluronsku kiselinu,biotin, vitamine B kompleksa, cink i izuzetno popularan MSM (mineral ljepote).

Zašto žene trebaju Kolagen Boost?
• općenito djeluje na zdravlje kože
• sprečava stvaranje dubokih bora
• povećava gipkosti kože
• povećava hidratacije kože
• znatno smanjuje suhoću kože
• restrukturira kožu
• poboljšava čvrstoću i elastičnosti kože
• jača kosu i nokte
• djeluje na gipkosti zglobova

Konzumirajte 50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) jednom dnevno. Može se piti samostalno ili pomiješati u sok ili smoothie. a Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana. Svoj primjerak možete kupiti putem webshopu ili u boljim drogerijama i trgovinama zdrave hrane. Za više informacija, novosti i akcija, pratite Kolagen Boost na društvenim mrežama: instagram i facebook.

P. R.


Tagged: , , , , , ,