Larí Marí i Zlatni Mjesec u Noći knjige

Opatijski književni dvojac Larissa Kunić i Marieta Kola predstavit će svoj drugi roman ‘Zlatni Mjesec’ u četvrtak, 23. travnja, u 18.00 sati, u zagrebačkome cafeu Velvet.
Lari Mari_Zlatni mjesec
Nakon debitantskog romana ‘Bez ljubavi i mržnje’, za koji su prošle godine osvojile nagradu Kiklop, nova književna uspješnica autorica Larí Marí psihološki je triler ‘Zlatni Mjesec’ u izdanju Hena com-a. Riječ je o drugom romanu iz njihova ciklusa ‘proze koja liječi’ koji je uredila Marina Vujčić.

Na promociji ‘Zlatnog mjeseca’ u Noći knjige sudjelovat će glumci Nikša Kušelj i Nina Violić, a publiku će uz tortu i šampanjac zabavljati duo The Blondes.

Zlatni Mjesec je misteriozna i nevjerojatno dirljiva priča o inkasatoru koji se jedini od njegovih kolega usudio ući u kuću strave u kojoj je, spašavajući nijemu djevojčicu, spasio svoj život. Ovaj je teatar apsurda, koji se posve neočekivano pretvara u napeti psihološki triler, ispunjen vrlo kompleksnim karakterima uz pomoć kojih autorice suptilno ali vrlo sugestivno pokazuju što se sve događa kad duševna patnja izmijeni mnoge osobnosti. Dubokom prozom koja liječi ponovno su dokazale svoju spisateljsku izvrsnost koja me uvijek iznova očara.

Nina Violić

R. C.


Pročitajte još: Larí Marí: Bez ljubavi i mržnje


 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,