Ledolette s ABC sirom i savijača s trostrukim punjenjem

Ledo kontinuirano radi na stvaranju novih i jedinstvenih proizvoda koji kombiniraju najbolje iz svake kategorije. Tako su ponuđena dva inovativna proizvoda na tržištu – hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom i Savijača s trostrukim punjenjem.Kao rezultat suradnje dvaju velikih brendova, nastale su prve hrskave i kukuruzne Ledolette s ABC sirom, ujedno i jedini takav proizvod na tržištu. Obogaćene su finim, kremastim ABC sirom u hrskavom kukuruznom tijestu, s kukuruznim posipom koji im dodatno daje savršenu hrskavost i jedinstven doživljaj pri svakom zalogaju. Zbog jednostavnosti pripreme, idealan su snack baš za svako doba dana – kao fini doručak uz omiljenu kavu, uz veselo druženje s prijateljima i obitelji, za trenutke uživanja samo za sebe nakon hektičnog dana ili nakon večere uz najdraži film.

Ljubitelje slatkih delicija posebno će razveseliti prva Savijača s trostrukim punjenjem, koja krije neodoljivu kombinaciju nježne vanilije, mliječne čokolade i nougat kreme. Predstavlja najveću inovaciju na tržištu od lansiranja Okruglica s duplim punjenjem i to zbog modernog i inovativnog pristupa u samom proizvodnom procesu – tehnologije vertikalnog trostrukog punjenja.

‘Nove Ledolette s ABC sirom i Savijača s trostrukim punjenjem proizvodi su u čiji smo razvoj uložili puno vremena i truda, jer smo potrošačima željeli ponuditi nešto što dosad nisu imali prilike isprobati. Izuzetno smo ponosni što smo to naposljetku i uspjeli. Ovi inovativni proizvodi dodatna su potvrda kako nam je izuzetno važno zadovoljstvo naših potrošača koji od nas uvijek očekuju nešto novo i drugačije. Vjerujemo kako će upravo ovi jedinstveni noviteti na tržištu okusom i kvalitetom svojih sastojaka mnoge potrošače osvojiti već na prvu’, istaknuo je Krunoslav Stančić, zamjenik marketing menadžera iz Leda.

T. V.


Tagged: , , , , , , , ,