Lenny Kravitz stiže u pulski Amfiteatar

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku. 

Riječ je o američkoj rock zvijezdi Lennyju Kravitzu koji će nastupiti u pulskom Amfiteatru 28. srpnja 2024. godine, u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour.

Bezvremenski. Eksplozivan. Romantičan. Inspirativan. Riječi su ovo koje savršeno opisuju ‘Blue Electric Light’, 12. studijski album Lennyja Kravitza. Album je napisan i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, kojim je još jednom potvrdio svoje vješto deep-soul rock ‘n roll stvaralaštvo. S obzirom da je riječ o neumornoj kreativnoj sili – glazbenik, pisac, producent, glumac, autor, dizajner – Lenny nastavlja svoju globalno dinamičnu prisutnost u glazbi, umjetnosti i kulturi. ‘Blue Electric Light’ strastvena je zbirka pjesama i najnoviji doprinos ovog glazbenika čiji jedinstveni stil nastavlja nadahnjivati milijune obožavatelja diljem svijeta.

Na albumu se posebno ističe i Kravitzov talent kao pisca, producenta i multi-instrumentalista jer je sam napisao i odsvirao većinu instrumenata, u suradnji s dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom. Splet od 12 pjesama s albuma odražavaju njegovu glazbenu ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorijenjen u energiji 21. stoljeća.

Ulaznice za pulski koncert u prodaji su već od ovog petka, 8. prosinca, od 11 sati, a može ih se osigurati putem na svim prodajnima mjestima Eventima kao i putem online sustava www.eventim.hr.

M.Č. / Foto: promo


Sting stiže u Arenu Zagreb


Tagged: , , , , , , , ,