Let3: Antivalentinovo

Let3 najavljuje veliki koncert pod nazivom ‘Antivalentinovo’ koji će se održati 12. veljače u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.
Let3 - AntivalentinovoBit će ovo najveći samostalni koncert Leta nakon onog održanog početkom godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme s nadolazećeg albuma. Kako je svaki koncert benda glazbeno-scenski događaj sam za sebe, niti ovaj neće biti izuzetak.

Što će nam pripremiti povodom ‘Antivalentinova’ članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju sloganom: ‘Ništa ljubav, samo karanje!’ Veliki koncert Leta3 ‘Antivalentinovo’ nesumnjivo će biti jedan od koncerata koji će obilježiti iduću godinu i za koji će se tražiti karta više.

Kako bi financijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio za cijenu jedne ulaznice, omogućiti ulazak na koncert za dvije osobe, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko! Jedna ulaznica koja vrijedi za dvoje prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 80 kuna u pretprodaji, bilo da dolazite sami ili u paru. Na dan koncerta ulaznica koja vrijedi za ulaz dvije osobe prodavat će se po cijeni od 100 kuna.

Ali to nije sve! Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj ‘early bird’ cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta ‘Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’.

Novi album i koncert, Let 3 će najaviti i novim singlom, čija se objava očekuje krajem ovog mjeseca.

D. R.


1-Damir Martinović Mrle, Vlasta Delimar i Zoran Prodanović Prlja
MSU: Let 3 s ovcama i Vlastom Delimar

Tagged: , , , , , , ,