Lipanjsko Zagrijavanje s Romanom Simićem Bodrožićem

Roman Simić BodrožićMarina Vujčić, Zrinka Pavlić, Marko Gregur i Stjepan Bajić gosti su lipanjskog ‘Zagrijavanja’, urednika i voditelja Romana Simića Bodrožića, koje se 20. lipnja održava u Zagrebu, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

Ukoliko vas ljetne temperature nisu još dovoljno ugrijale, prilika za to pruža se u petak na književnoj tribini ‘Zagrijavanje’ s književnikom i urednikom Romanom Simićem Bodrožićem. Romanove su gošće nagrađivana književnica i urednica Marina Vujčić, koja će govoriti o svom nedavno objavljenom romanu ‘A onda je Božo krenuo ispočetka’ (Hena com, 2014.) te sociologinja, prevoditeljica i TV kritičarka Zrinka Pavlić sa zbirkom priča ‘Imaš vatre?’ (Jesenski i Turk, 2013.).

Uz Marinu i Zrinku, svoju će zbirku neorealističkih priča ‘Divan dan za Drinkopoly’ (Algoritam, 2014.) predstaviti i Marko Gregur, ujedno i dobitnik nagrade Prozak za 2012. godinu, a posjetitelji će premijerno moći poslušati poeziju Stjepana Bajića. Lipanjsko ‘Zagrijavanje’ započinje u petak, 20. lipnja, u 19.30 u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, u Preradovićevoj 5.

R. C. / Foto: FAMA

Pročitajte još: Zagrijavanje s Romanom Simićem Bodrožićem

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,