Zagrijavanje s Romanom Simićem Bodrožićem

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoran Ferić, Josip Novakovich i Jagna Pogačnik sudionici su travanjskog ‘Zagrijavanja’ koje će se održati u četvrtak, 17. travnja u 19.30 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića.

‘Zagrijavanja’ Romana Simića Bodrožića uvijek su poseban doživljaj za brojne ljubitelje književnosti, a osobito kada u toj ‘zagrijanoj’ stolici imamo prigodu vidjeti i čuti prva imena kreativnog pisanja u Hrvatskoj i šire.

‘O romanu i o priči, o pisanju i poučavanju pisanja, o književnoj domaji i svijetu bijelome, o usudu književnika i književnim (ne)uspjesima… o svemu što ih spaja i razdvaja govori opaki književni kanadsko-hrvatski dvojac, Josip Novakovich i Zoran Ferić, zajedno nositelji barem 400 kilograma solidnih književnih nagrada i priznanja, dok ih pred prva i posljednja pitanja stavlja kritičarka Jagna Pogačnik’, kaže u svojoj najavi Roman.

Pred nama je, dakle, još jedna uzbudljiva književna večer i prava poslastica za polaznike Centra za kreativno pisanje i buduće pisce, kao i za već afirmirane domaće književnike

R. C. / Foto: FAMA

Pročitajte još: Pjesnička večer s Romanom Simićem Bodrožićem

Tagged: , , , , , , , , , , , ,