Ljubav na prvi pozdrav

Ljubav na prvi pozdravBili su sami protiv cijeloga svijeta. Dok se sve nije raspalo. Od njihova je posljednjega susreta prošlo cijelo desetljeće, ali kada Rachel jednoga kišnog dana naleti na Bena, te se godine jednostavno istope. Bili su nerazdvojan tandem, najbolji prijatelji. Ali život je očigledno tekao dalje. Ben je u braku. Rachel nije. A ipak, u tom djeliću trenutka, Rachel osjeti kako se to staro prijateljstvo ponovno budi. Ali slijedi ga i slomljeno srce koje nikada nije uspjela zaliječiti.

Mozaik knjiga objavio je jednu od najromantičnijih priča prošle godine koju predstavlja u svim boljim hrvatskim knjižarama. Roman Mhairi McFarlane ‘Ljubav na prvi pozdrav’ osvježavajuće je domišljat i duhovit ljubavni roman koji će vas ‘uhvatiti na prvi pozdrav’ i više neće pustiti.

Autorica Mhairi McFarlane rođena je u Škotskoj 1976. godine, trenutačno živi u Notthingamu, radi kao slobodna novinarka i blogerica, aktivna je na društvenim mrežama, posebno na Twitteru. Do sada je objavila dvije knjige: Ljubav na prvi pozdrav (You Had Me at Hello) i Here’s Looking At You (prosinac 2013.). Živi s muškarcem i mačkom.

‘Obožavam ovu knjigu. Nasmijala me i podsjetila na to da je u ljubavi sve moguće – ali i u svemu ostalom.’
(Minnie Driver)

‘Volim ovo: originalna, iskreno duhovita, poticajna, moderna ljubavna priča.’
(Katy Regan)

‘Britko i bolno duhovito…garantirano će vas oboriti s nogu. U potpunosti je volim!”
(Claudia Carroll)

Mozaik

Tagged: , , , , , , ,